banner_home
OM THERMO TOURS

VI HAR ARBETAT MED DAGSRESOR OCH UPPLEVELSE SEDAN 1989

KONTAKTA OSS

THERMO TOURS AB

Org. nr. 556764-5923

Postadress:

Box 145, 672 23 Årjäng

 


Returadress produkter:

Kontakta Thermo Tours kontor

Telefon:

0573-63 80 40

E-post:
info@thermotours.se

VARFÖR VÄLJA OSS

Thermo Tours har lång erfarenhet med ull och bussresor. Vi grundades 1989 och har därmed varit längst i Skandinavien. Våra produkter är av ren ull och är resultatet av många års erfarenhet och forskning. Produkterna har inte genomgått någon kemisk process och har därför behållit sina naturliga och värdefulla egenskaper som 100% ren ull skall ha.

Ull är den äldsta textil vi känner till. Ren lammull, med det naturliga fettet lanolin, säkerställer att kroppstemperaturen hålls jämn och att fukten från kroppen förs bort, oavsett årstid. Produkerna, som är av mycket hög kvalitet är gjord av förstagångsklipp av merionolamm och kashmir, det är därför extremt mjukt och skönt. Erfarenhet och forskning har visat att användningen av sängkläder i ren ull med lanolin har en positiv effekt på kroppen.

Våra produkter är allsidiga och kan användas av alla oavsett ålder.Fler och fler människor blir medvetna om naturens rikedom och hur viktigt det är att använda sig av vad den har att ge oss. Var snäll mot dig själv och din kropp - kom ihåg att god hälsa är det viktigaste i livet!